Ontwikkelingsgroepen 2022
 
September  2022 zullen er weer nieuwe cursus  groepen van start gaan voor Intuïtie en Mediumschap deze zullen op de dinsdagochtend en de donderdagavond worden gegeven. Ben jij iemand die meer voelt ,weet of ziet dan een ander zou dit een mooie gelegenheid zijn om op ontdekkingstocht te gaan en te ontdekken hoe de dingen voor jou werken en zo leren begrijpen hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan maar ook om hiermee om te leren gaan. De cursus zal in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek worden gehouden.
 
Er zal op de dinsdagochtend gestart worden met een ochtendgroep. De datums voor deze ochtendgroep komen binnenkort op de site te staan. We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.30 uur. Kosten zijn 350.00 euro voor 10 lessen. Je kunt dit bedrag in één keer voldoen of in twee keer 175,- betalen. Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te betalen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {uitzonderingen daargelaten bv ziekte of een ander geldige reden } Bij het cursusgeld zit werkmateriaal en koffie/thee met iets lekkers erbij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een WhatsApp naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een andere dinsdagochtend nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaats op mijn website, facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne.
 
De avondgroep zal op de Donderdagavond worden gegeven. De datums voor deze avondgroep komen binnenkort op de site te staan . We starten 's avonds om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur. Kosten zijn 350,00 euro voor 10 lessen. Je kunt dit bedrag in één keer voldoen of twee keer 175,- betalen. Je bent wel verplicht om het hele cursusbedrag te voldoen als je besluit niet verder deel te nemen aan de cursus. {Uitzonderingen daargelaten bv ziekte of een ander geldige reden} Bij het cursusgeld zit werkmateriaal, koffie/thee met iets lekkers erbij inbegrepen. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl of een WhatsApp naar gewoon Ivonne 0625182875. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor deze datums zal er op een andere avond nog een groep worden gestart daar zullen dan nieuwe datums voor worden geplaatst op mijn website, facebookpagina gewoon Ivonne en Instagram account gewoon Ivonne
 
 
IN VERBAND MET VERHUIZING  VAN MIJN WERKRUIMTE EIND JUNI 2022 ZULLEN ER IN DEZE MAANDS GEEN WORKSHOP ZIJN .
IN JULI ZAL IK WEER VAN START GAAN MET HET GEVEN VAN WORKSHOPS.
 
 
 JULI 2022
 
WORKSHOP INTUÍTIE

ZATERDAG 2 JULI zal er een workshop Intuïtie zijn in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek. Voel /zie/weet jij meer maar durf je hier nog niet goed op te vertrouwen dan is dit een mooie gelegenheid hieraan mee te doen om te ontdekken of het echt bij je past of niet. Deze dag gaan we met elkaar aan de slag en gaan leuke oefeningen doen. Als je er al langer erover hebt na zitten denken om aan een cursus mee te gaan doen wat Intuïtie en Mediumschap betreft is dit ook een mooie manier om te ondervinden of het echt iets is voor jou. We starten om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. De kosten zijn 95,- euro dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers erbij ,werkmateriaal en de lunch . Opgave is noodzakelijk. Je kunt mij een mailtje sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl ,privé berichtje naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht naar 0625182875

 
INTUÍTEF SCHILDEREN
 
WOENSDAGAVOND 6 JULI is er weer Intuïtief schilderen in mijn locatie aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek.  We starten om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur Je hoeft niets van schilderen of schildertechnieken af te weten om hieraan mee te kunnen doen. Je maakt je eigen schilderij deze middag en je krijgt als je klaar bent over jouw schilderij dan een korte reading die over jou gaat.  Kosten zijn 45,- euro dit is inclusief werkmateriaal en koffie/thee met iets lekkers erbij. Opgave is noodzakelijk. Wil je hieraan mee doen dan kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl, een privé berichtje sturen naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht te sturen naar 0625182875.
 
 
SEPTEMBER 2022
 
WORKSHOP MEDIUMSCHAP

ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2022. Heb jij al ervaring met het mediumschap dan is dit misschien een mooie opfris dag voor jou. De workshop Mediumschap zal in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek worden gehouden. We gaan deze dag met elkaar aan de slag met leuke oefeningen. Kosten voor deze dag zijn 95 euro inclusief Koffie/thee met iets lekkers erbij en de lunch. We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Wil jij je hiervoor opgeven stuur dan even een mailtje naar letteboer-wignand@hetnet.nl , privé berichtje naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht naar 0625182875.
 
 
INTUÍTIEF SCHILDEREN

VRIJDAGMIDDAG 9 SEPTEMBER zal er in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek weer een middag Intuïtief Schilderen zijn, we starten om 13.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Kosten zijn 45,- euro per persoon . Je hoeft niets van schildertechnieken af te weten om hieraan mee te doen.  We gaan deze middag aan de slag om een eigen schilderij te maken, je mag zelf invullen met welke kleuren je aan het werk gaat en wat jij op je doek schildert. Als iedereen klaar is met zijn/haar schilderij krijg jij van mij over jouw schilderij een korte reading die over jou gaat . Opgave is noodzakelijk en dit kan door een mail te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl , privé berichtje naar mijn facebook pagina Gewoon Ivonne / Instagram account Gewoon Ivonne of een WhatsApp bericht sturen naar 0625182875.
 

 
WORKSHOP KLEUREN EN MEDIUMSCHAP
 
ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2022 zal er een workshop KLEUREN EN MEDIUMSCHAP worden gegeven in mijn ruimte aan de Boerenbondsweg 6 in Bornerbroek. Kosten voor deze dag zijn 95 euro inclusief koffie/thee met iets lekkers erbij en de lunch. We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Kleuren zeggen veel over iemand maar ook over jezelf. Zou je wat meer met kleuren en mediumshap willen oefenen dan is dit een mooie workshop om aan deel te nemen. Deze dag gaan we leuke oefeningen doen met elkaar  en ontdekken wat de kleuren jou te vertellen hebben. Opgave kan door een mailtje te sturen naar letteboer-wignand@hetnet.nl, een privé berichtje sturen naar mijn facebook pagina / Instagram account gewoon Ivonne een WhatsApp bericht te sturen naar gewoon Ivonne 0625182875.